Een eeuw lang actief voor Hoorns erfgoed

Vereniging Oud Hoorn - Actualiteit

Rabo Fietssponsortocht   (10-06-2017)

oudhoorn Daar gingen we dan, het team Oud Hoorn fietsers, op zaterdag 10 juni voor de Rabo Fietssponsortocht

Een geweldige dag, in velerlei opzichten. Veel voldane gezichten, veel leuke ontmoetingen met (oude) bekenden onderweg en met name op de pleisterplaatsen. Slechts één lekke band, maar de betrokkene, onze voorzitter, wist vakkundig en snel zijn binnenband te vervangen. Hij hield er alleen een paar zeer smerige handen aan over.

Het was dus weer een succes. Niet in de laatste plaats voor onze vereniging en stichting, beide € 250 rijker. Hartelijk dank voor jullie inzet en gezelligheid.

De Groep

De wielerploeg: staand v.l.n.r. Piet Klaver, Elly Kok, Marielle van der Hout, Toon Karels, Femke Uiterwijk, Wim Oussoren, Jaap van der Hout, Fred Dijs, Piet van Iersel, Hans Evers, Piet Conijn, Peter Tack, Jan Hauwert en Jan Jaap Nierop. Geknield: Diana van den Hoogen, Marian van Iersel.

 

De Groep

 


Stempelen bij elk bankkantoor, goed voor de verenigingskas. Op de foto: Bert v.d. Hoogen levert zijn stempelkaart in.

 

  

 

Complimenten voor de inzet en het doorzettingsvermogen van de fietspoeg Oud Hoorn en uiteraard heel erg bedankt voor jullie bijdrage aan de verenigingskas. 

Ik hoop jullie volgend jaar weer aan de start te mogen begroeten, want het smaakt toch wel naar meer, niet in de laatste plaats dankzij het weer.

Piet van Iersel

Nieuwsarchief