Een eeuw lang actief voor Hoorns erfgoed

Oud Hoorn Jubileum (archief)

Jubileumwandeling oud Hoorn

23-08-2007


Dit jaar is het negentig jaar geleden dat de Vereniging Oud Hoorn is opgericht door J.C.Kerkmeijer en ook is het dertig jaar geleden dat de eerste stadswandeling werd georganiseerd.
Om aandacht aan dit dubbele jubileum te besteden werd er dit seizoen, tijdens iedere wandeling, een kleine verrassing gepresenteerd. Hier een drankje, daar een hapje maar wel steeds in verband met de wandeling van die avond.
Bovendien wordt er op zondag 16 september a.s. een speciale jubileumwandeling georganiseerd die gaat langs tuinen in de binnenstad van Hoorn, zoals b.v. de bijbelse tuin van het Foreestenhuis. U hoort over de historie van de plaats waar deze tuinen gelegen zijn en hun omgeving. De wandeling zal eindigen in de tuin van het Westfries Museum waarna alle deelnemers gratis toegang hebben tot het museum. Gezien de beperkte capaciteit kan men uitsluitend deelnemen na opgave voor uiterlijk 14 september op dinsdag, donderdag en zaterdag in het O.I.Pakhuis, Onder de Boompjes 22 te Hoorn, telefoon 0229- 273570 of per e-mail: info@oudhoorn.nl.
Acceptatie zal plaatsvinden op volgorde van binnenkomst, maar vol is vol. De wandeling, waaraan u gratis kunt deelnemen, start op de Roode Steen om 11.00 uur.

 

Activiteiten overzicht