Een eeuw lang actief voor Hoorns erfgoed

Activiteit divers (archief)

Ledenexcursie naar 's-Hertogenbosch

28-06-2014

oudhoornIn 2014 gaat de jaarlijkseledenexcursie naar ’s-Hertogenbosch, een stad waar we de Bourgondische sfeer met volle teugen kunnen inademen. Wij vertrekken om 8.30 uur van het P& R terrein ter hoogte van de Van Dedemstraat, met de bus, naar de Paradein ’s-Hertogenbosch waar wij bij Grand Café Dulcis ontvangen worden met 2 consumpties koffie, thee of fris met de echte Bossche bol.

Hierna halen de gidsen ons op voor een cultuurhistorische stadswandeling van 1,5 uur door de mooie Brabantse hoofdstad. De wandeling eindigt in de Verwerstraat bij restaurant ‘Ome Bernard’ voor het lunchbuffet.

Na de lunch worden wij opgehaald voor een rondleiding in de machtige Sint-Janskathedraal. Dan brengen de gidsen ons naar de boten voor een vaartocht over de Binnen Dieze. Een bijzondere sensatie om tussen en onder de huizen door te varen, deze belevenis mag u niet missen.

Hierna zit ons dagje ’s-Hertogenboscher er al weer op en gaan wij terug naar huis. Wij verwachten om ca. 18.00 uur weeraan te komen op het P&R terrein.

De kosten voor deze excursie bedragen€ 43,50.

Ieder jaar zijn er meer aanmeldingendan beschikbare plaatsen waardoor wij de leden die het kwartaalblad wat later ontvangen dikwijls teleur moeten stellen. Daarom hebben wij besloten om deze keer te loten zodat ieder een gelijke kans heeft.

Opgave is niet meer mogelijk.

 

Activiteiten overzicht