Meer dan een eeuw actief voor Hoorns erfgoed

-  (komend)

Lezing Truus Menger gaat helaas niet door

17-12-2020

oudhoorn

De maatregelen om de steeds ernstiger wordende coronapandemie een halt toe te roepen treft helaas ook de lezingen die Oud Hoorn heeft georganiseerd. 

Tot onze grote spijt kan de lezing ‘Toen niet, nu niet, nooit’ over het leven van Truus Menger niet doorgaan. De maatregelen om de coronapandemie tot staan te brengen, zijn van dien aard dat het niet mogelijk is om de lezing door te laten gaan.

Veel mensen hebben hun belangstelling getoond. >.Wij verwachten dan ook dat veel meer mensen dan het toegestane aantal van 30 de lezing willen bijwonen. Voorts willen wij het risico op besmetting, mede gezien de leeftijd van veel van onze bezoekers, zo veel mogelijk voorkomen. Reden genoeg om de lezing uit te stellen. Martin Menger, die deze lezing verzorgt, heeft aangekondigd dat zodra de situatie het toelaat, hij alsnog zijn verhaal zal houden. Daar zien we naar uit.

Het programma voor de lezingen van 2021 blijft onder voorbehoud gehandhaafd.  

Programma januari t/m april

12 januari: Hans Muntjewerff over de Slag op de Zuiderzee

9 februari: Arnica Gortzak en haar vader over 80 jaar Februaristaking

9 maart: Truud Keet over het emancipatiecentrum Salto

13 april: Dieuwertje Duijn over de Westfriese stolp

Lezingen in coronatijd

De lezingen zullen niet meer in het Foreestenhuis plaatsvinden. Helaas zijn wij  genoodzaakt vanwege de 1,5 meter maatregel deze vertrouwde locatie te verlaten. Voor het lezingenseizoen oktober 2020 – april 2021 zijn wij welkom bij kerkelijk centrum Het Octaaf, J.D. Pollstraat 1, 1623 LM Hoorn.

Het Octaaf kan met de toepassing van de 1,5 meter maatregel maximaal 75 toehoorders ontvangen. Daarom kunnen de lezingen uitsluitend door reservering en vooruit betalen van het kaartje bijgewoond worden. Reserveren per info@oudhoorn.nl.  De reservering wordt definitief door betalen van de entreeprijs op NL86 INGB 0002 1448 88, t.n.v. Vereniging Oud Hoorn o.v.v. 1x lezing datum en/of onderwerp. Of een meervoud als u meer plaatsen reserveert. De prijzen zijn gelijk gebleven: 5 euro voor leden Oud Hoorn en 6,50 euro voor niet-leden.

Mocht u onverhoopt op de dag van de lezing gezondheidsklachten hebben als, koorts, hoesten, niezen, keelpijn verzoeken wij u vriendelijk om via info@oudhoorn.nl u af te melden. Als er een wachtlijst voor die lezing is, kan iemand anders de vrijgekomen plaats innemen.

 

 

 

  Overzicht -